lunes, noviembre 06, 2006

Tripartit II, el retorn


Tot sembla indicar que el tripartit II ja és un fet. A veure com els anirà, tenint present la dita-fal·làcia que resa “segones parts mai no foren bones”. De segur que es tornarà a complir si l’esquerra actua de la mateixa forma que ho van fer el primer cop, és a dir, creient-se i assumint els atacs que li etzibava la dreta espanyola i l’Artur masiànica.

En la primera edició, el govern d’esquerres no ha sabut fer front les envestides espanyoles i de CiU, en part per manca d’experiència, en part pel greuge que ha comportat al PSOE a Espanya la seva aliança amb ERC (dels atacs a la qual el PSOE tampoc no ha pogut o sabut defensar-se), en part perquè dins les formacions, sobretot del PSC, arrelava la crisi que per fas i per nefas la dreta ha dit que existia a Catalunya. Què han tingut problemes, sí, (són tres formacions amb visions polítiques pròpies malgrat els punts de trobada) però arribar a parlar de crisi a Catalunya, doncs miri...

Sigui com sigui, que es preparin, perquè si en lloc de dir-li tripartit ja el volen anomenar Entesa, i si en lloc de donar-li a en Carod la conselleria primera ocupa la vicepresidència, comencem bé. Ja es posen a la defensiva cara a les hordes dretanes. Què es preparin per veure-les caure d’arreu!!! La guerra està servida.

PD: Si es reedita el tripartit, tenim Montilla per anys. M'agrada fer aquests arriscats pronòstics.

No hay comentarios: